Cum ridic comanda?

Pentru a intra în posesia cărților vă putem la dispoziție mai multe variante și modalități de plată:

1. La sediu: puteți ridica produsul direct de la sediul nostru.

Sediul este localizat în Bld. Camil Ressu nr. 27, sector 3, București. Ne puteți vizita numai în baza unei programări telefonice. Dacă optați pentru această variantă nu există cheltuieli suplimentare de transport pentru livrarea cărții. Plata se face cash.

2. Prin Fan Curier:

Dacă optați pentru această modalitate de livrare trebuie să suportați tarifele de tranport ale Fan Curier. Tariful mediul încasat de Poșta Română pentru o carte livrată este de aproximativ 25 lei și variază în funcție de greutatea coletului. Plata se face ramburs.

3. De la tonomate: puteți ridica produsul comandat de la punctele noastre de livrare.

Pentru clienții care locuiesc în București există posibilitatea să stabilim, telefonic, o întâlnire la adresele unde avem tonomate (vezi secțiunea Puncte de livrare). De asemenea, clienții din orașele Constanța, Brașov, Cluj, Sibiu, Craiova, Oradea, Timisoara, Arad si Iasi pot stabili o întâlnire cu reprezentații noștri pentru livrarea cărților, prin intermediul unei programări telefonice.

Facem precizarea că întâlnirile vor avea loc, exclusiv, în funcție de programul nostru de aprovizionare. Dacă optați pentru această metodă de livrare plata se face cash și nu veți suporta cheltuieli suplimentare de transport.