Despre noi

Povestea tonomatului care vinde cărți a început în iarna anului 2011. Atunci am pornit la drum cu o idee nouă în România. O idee în care am crezut mult și care, astăzi, s-a dovedit a fi un proiect de succes.

„Timpul este mai prețios decât banii” nu mai reprezintă un simplu clișeu în zilele noastre, ci o realitate de care ne lovim cu toții. De aceea am găsit o metodă prin care voi, pasionații de lectură, să puteți cumpăra o carte, la un preț mic, chiar în drumul vostru către serviciu, școală sau casă.

Așa am devenit noi, echipa SC DAC REVOLUTION SRL, un distribuitor de carte de succes prin intermediul tonomatelor.
La început, între anii 2012-2016, v-ați întâlnit cu noi și cărțile noastre în stațiile de metrou. Volume de istorie, filosofie, beletristică, psihologie, scrise de autori celebri sau cărți pentru copii, toate și-au găsit un loc pe rafturile tonomatelor.
Acum ne puteți întâlni în zone „cheie” din București: Gara de Nord (casele de bilete clasa 1 si clasa 2),iar in țară în urmatoarele gări si aeroporturi:Gara Ploiesti,Gara Buzau,Gara Focsani,Gara Suceava,Gara Iasi,Aeroport Iasi,Gara Brasov,Gara Sibiu,Gara Cluj,Gara Craiova,Gara Pitesti,Gara Oradea,Gara Arad,Gara Timisoara,Aeroport Timisoara,Gara Constanta.