Despre noi

Povestea tonomatului care vinde cărți a început în iarna anului 2011. Atunci am pornit la drum cu o idee nouă în România. O idee în care am crezut mult și care, astăzi, s-a dovedit a fi un proiect de succes.

„Timpul este mai prețios decât banii” nu mai reprezintă un simplu clișeu în zilele noastre, ci o realitate de care ne lovim cu toții. De aceea am găsit o metodă prin care voi, pasionații de lectură, să puteți cumpăra o carte, la un preț mic, chiar în drumul vostru către serviciu, școală sau casă.

Așa am deveni noi, echipa SC DAC REVOLUTION SRL, un distribuitor de carte de succes prin intermediul tonomatelor.

La începutul, între anii 2012-2016, v-ați întâlnit cu noi și cărțile noastre în stațiile de metrou. Volume de istorie, filosofie, beletristică, psihologie, scrise de autori celebri sau cărți pentru copii, toate și-au găsit un loc pe rafturile tonomatelor.

Acum ne puteți întâlni în zone „cheie” din București: Gara de Nord (casele de bilete), în magazinele Auchan (Titan, Vitan, Pallady, Berceni, Drumul Taberei, Crângași) și în spitale (Spitalul de Urgență Floreasca). Începând cu 2017, ne puteți găsi și în provincie, în gările din Brașov, Cluj și Constanța.

În curând, vrem să devenim furnizorul vostru de carte preferat și ONLINE.