Reduceri!

Mâncăruri de altădată, vinuri și vechi băuturi românești

20,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 9786069242407 Categorii: ,

Descriere

Artă culinară tradiţională: alivenci, arpagic Istanbul, becaţine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, borş cu cuiul uşei, bujenita de iepure, buture împărătesc, carne ameţită, cârnăciori de răci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lămâie, costiţe de porc în prapur, dulceaţă de pătlăgele verzi, epigrame de miel, flori de salcâm coapte, haragnis-balmuş, lapte de migdale, lapte zburat, lostriţă gătită domneşte, muhalebiu, mustalevria, pârjoală negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perişoare în vin cu stafide, pesmeţi de sacâz, plăcintă de bojoci de miel, plătică lui Odobescu, prepeliţe în mat, Principele Nicolae (cu migdale şi fisticuri), puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultănica, pui umplut cu răci, purcel alandala, rachiu cu indrişaim, salată de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de sămânţa de pepene galben, sufleu de mămăligă, sulisoare, supă cu ştrudel de măruntaie, şalăul gastronomului rafinat, şerbet de iasomie / de flori de lămâie / de micşunele / de nufăr / de porumb, şniţel de nuca, sold de cerb, ţimbală de castane, trahana, uger de purcica, unt negru, vrăbii cu sos şi mămăliguţă, zalatina de toporaşi, zulufi — 679 de reţete de demult, plus 79 de vinuri şi alte băuturi vechi, culese din cărţi de gastronomie rare şi manuscrise unicat.