Despre noi

Povestea aparatelor automate care vând cărți a început în iarna anului 2011. A fost o idee nouă în România. O idee în care am crezut și care s-a dovedit a fi un proiect de succes.
"Timpul este mai prețios decât banii" nu mai reprezintă o simplă expresie, ci o realitate de care ne lovim cu toții. De aceea am găsit o metodă prin care voi, pasionații de lectură, să puteți cumpăra o carte, la un preț mic, chiar în drumul vostru către serviciu, școală sau casă.
Între anii 2012-2016 ați găsit cărțile noastre în aparatele amplasate în stațiile de metrou. Volume de istorie, filosofie, beletristică, psihologie, scrise de autori celebri sau cărți pentru copii, toate și-au găsit locul în spirele aparatelor noastre.
Acum, "tonomatele", cum le numim noi, sunt amplasate în București: Gara de Nord (casele de bilete clasa 1 si clasa 2), precum și în gările din țară din cele mai mari orașe:  Ploiești, Buzău, Focșani, Iași, Suceava, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Pitești și Constanța.
De asemenea, aparatele noastre sunt și în aeroporturile din Iași și Timișoara.